Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Tyrolerkjole i oktoberfarver; grønt kjoleliv med snørelukning, hvid bluse, hvide ærmer samt gul nederdel med forklæde, blondekant og pyntebånd. Vær opmærksom på at kjolen er kortere end det ses på billedet.

Tyrolerkjole kvinder

    Medfølger:  
  • Kjole
Tyrolerkjole i oktoberfarver; grønt kjoleliv med snørelukning, hvid bluse, hvide ærmer samt gul nederdel med forklæde, blondekant og pyntebånd. Vær opmærksom på at kjolen er kortere end det ses på billedet. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
259 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

259 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S411600

Tyrolerkjole kvinder til kvinder (voksne).

Kategorier: Tyroler, Højtider, Alle kostumer , Tyroler/Oktoberfest, Tyroler/Oktoberfest kvinder , Kvinde kostumer, Kostumer XL-XXXXL, Voksen kostumer, Tyroler & Oktoberfest, Tyroler kjoler, Kloden rundt, Kvindekostumer, Aalborg Karneval 2013, , Alle Voksen kostumer, Alle kost

Leverandørbeskrivelse: Oktoberfest Costume, Female, Yellow, Dress with Attached Apron. Adult Fancy Dress Costumes. Around The World Fancy Dress. Dry Clean Only.
Er du klar til Oktoberfest? Tjek dette Oktoberfest kostume til kvinder ud. Kostumet leveres med en sød knælang tylskørtskjole med et hvidt forklæde, der er påsyet. I bunden af kjolen er der blonder, der går hele vejen rundt. Dette kostume er perfekt til dem, der ønsker et unikt look, der er inspireret af den traditionelle kjole, der bæres i Tyskland. Der er lynlås på bagsiden af kjolen, så den er nem at komme i. For at fuldende det tyske look, skal du blot tilføje en af vores parykker eller en bayersk hat.