Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 ud af 66

Sorter faldende

1 til 20 ud af 66


Har du nogensinde prøvet at være til en rigtig udklædningsfest, hvor alle gæsterne tog det seriøst med den udfordrende dresscode, hvor man skal ankomme som alle andre end sig selv? Det er en helt speciel oplevelse, når alle gæsterne er samlet og repræsenterer hver sin figur, hvert sit univers og hver sin karakter og personlighed. For nogle handler det om at smide de naturlige hæmninger overbord og bare slå sig løs i hvilket som helst kostume. For andre handler det mere om netop kostumet og energien, der bliver lagt i at spille en god karakter til festen i det udklædningstøj til voksne – eller den person, tidslomme eller karater – man har klædt sig ud som. Og for atter andre er det en kærkommen lejlighed til at vise sig frem på en lidt anden måde, man er vant til at vise sig frem i.

Selvom en udklædningsfest måske ikke er livret for mange, så er der god mening i at tage sig sammen og gå til fest alligevel! Det er nemlig en unik mulighed for at være en lidt anden person, end den du er vant til at være. Det betyder naturligvis ikke at du skal lave om på dig som person – men mere at give dig selv lidt mere frihed til at slappe af uden at sammenligne dig med andre personers påklædning eller væremåde.

Med et kostume, udklædning eller klæd ud tøj er i alle ens forstået på den måde, at ingen jo er sig selv – I er alle skjult bag en spændende, sjov eller sexet forklædning. Har du en drenge- eller pigedrøm om at være Spiderman eller Snehvide, så giv det los og klæd dig i udklædningstøjet og giv den gas! Der kan også være mening i galskaben når den lidt normalt så kedelige kontormus pludselig tropper op i en sexet tricot som Catwoman, eller når den generte assistent viser sine andre sider frem som hårdfør marinesoldat eller løssluppen hippie fra 1960’ernes Californien.

Udklædning til voksne og børn

Hos Festli.dk finder du alt det udklædningstøj til voksne, du nogensinde har drømt om – eller du bliver inspireret til at finde noget, du aldrig har set før. Men det er netop det fascinerende ved udklædningsfester, hvor der ikke er andre krav, end at du skal smide slipset eller den fine kjole, og i stedet kaste dig ud i fantasiens og drømmenes verden – i hvert fald for den ene aften!

Hvis du synes, at der endda kan være noget dragende eller ligefrem ophidsende ved en udklædningsfest, så er du ikke alene. Helt tilbage i middelalderen – i 1500-tallets finere kredse i Europa – har man haft udklædninger som en tilbagevendende begivenhed. Klæd ud tøj er bare et hit. Dengang hed festerne maskerader eller maskebal, men meningen var den samme. Det handlede dengang som nu om at skjule sin umiddelbare identitet, så der på den måde blev løsnet lidt op i alle de kedelige formaliteter og regler.

I dag er der ikke de samme konventioner at leve op til i dagligdagen, men vi har jo stadig en del konventioner i privaten og på arbejde, som det kan være svært at bryde ud af fra tid til anden. Så på samme måde som til Venedigs maskebal er udklædningsfesterne i dag en kærkommen mulighed for at bryde med normen og det forventelige, og derfor desto mere god grund til at smide sweateren og lærredsbukserne og i stedet tage festlige gevandter på til fest med venner eller venners venner.

Hos Festli.dk er der i øvrigt et udvalg, der passer til alle familiens medlemmer. Der er masser af sjove og seje udklædninger at vælge imellem for børnene, hvor pigerne måske først sværmer om heltinderne fra tegneserierne inden de alligevel vælger den mere modige indianerpige med fjer og brune mokkasiner. Drengene vil med garanti også først lede efter helte som Batman og Spiderman, men ender måske som vaskeægte cowboy på prærien eller rocksanger med guitaren dinglende rundt på maven. Vi har både komplette kostumer og enkelte udklædningsdele som parykker, masker, hatte mv.

Tusindvis af forskellige udklædninger

Det ophidsende og spændende for de voksne ved en sådan fest kan netop være det faktum, at du med din udklædning eller klæd ud tøj kan skabe den person, du ønsker at være den pågældende aften. Du vil i tankerne nok kredse om det er mest passende med et kostume med et mere afmålt signal som den klassiske kejser fra det gamle Romerrige eller uskyldig Disney-prinsesse, eller om du er klar til den mere vovede version af dig selv som porno-stjerne fra 1970’erne eller cheerleader fra de amerikanske fodboldstadioner.

Nogle mennesker elsker at planlægge og udtænke fantastiske kostumer til udklædningsfester blandt enten kolleger, venner eller familie, for det er mennesker, der godt kan lide at klæde sig ud samtidig med, at de formentlig har masser af tid til at tænke over det valg af kostume, de mest tænder på. Men det er jo ikke os alle, der nyder at tage til udklædningsfest, for det er ikke os alle, der ligefrem nyder udsigten til at skulle finde et originalt kostume, for det er besværligt.

Derfor er der også behov for at kunne finde en nem udklædning eller andet klædudtøj, som lige er til at tage på uden alt for mange dikkedarer. Nem udklædning til voksne er typisk et helt sæt fra top til tå, som man hurtigt kan komme i og komme ud af igen. Derfor er et nemt valg eksempelvis kostumer som superhelt, cowboy, soldat eller den slags actionmænd. Til kvinder kan man i stedet vælge et klassisk nemt kostume som stewardesse, indianer eller cheerleader for at komme nemt om valget. En nem udklædning til børn er tilsvarende at finde i hele dragter, hvor man får det hele leveret, og som man nemt og hurtigt kan få børnene klædt ud i og klædt af igen. Nem udklædning kan også være endnu nemmere ved at bruge noget tøj, man selv har i garderoben. Dertil kan man så lægge sminke, make-up, farver og striber i ansigtet og dermed gøre en nem udklædning til noget, der alligevel samtidig er en god udklædning.

På Festli.dk sælger vi udklædningstøj og klædudtøj til alle de store udklædnings-højtider, fx Fastelavn i februar, Sidste skoledag i maj og Halloween i oktober.