Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Uniform kostumer og udklædningstøj


    Uniformer har på deres helt særlige måde været eftertragtet, tiltrækkende og sexet i mange, mange år. Både mænd og kvinder i uniformer har været genstand for mange beundrende blikke og våde drømme gennem årene – fra piloten, politi, stewardessen, soldaten, stuepigen, cheerleaderen til sømanden og skolelærerinden. Fortsæt selv listen, for vi har alle hver især har sin egen idé om, hvad det lækreste eller mest spændende uniform kostume er.

    Uniformer til voksne - kvinder og mænd

    Hvorfor er uniformer så spændende en udklædning? Tja, det er der rigtig mange, der har hvert sit bud på. Det giver dig også gode muligheder for at finde det uniform kostume, som du altid har haft lyst til at bære – om end det kun bliver i sammenhæng med fest og farver en enkelt dag.

    Men det gør jo heller ikke noget, hvis det er det, der skal til for at få positiv opmærksomhed fra de øvrige gæster, der ganske givet vil komplimentere dit valg af uniform. Når du tager uniformen på, bevæger du dig ind i den verden, som uniformen repræsenterer. Det giver derfor gode ’point’ i baren, og når du taler med folk, hvis du har sat dig lidt ind i den jargon og verden, du med ét er blevet en del af.

    Udover de fornævnte uniformer har vi også et stort udvalg af læger, army, sygeplejersker, skolepiger, fanger, skotter, bondepiger, matroser, sailorer, agenter, brandmænd, sømænd, sekretærer, dommere, astronauter, præster, kokke og meget andet.