Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Vampyr / Dracula kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 74

Sorter faldende

1 til 20 af 74


Uhyggelige og skræmmende kostumer har altid været i høj kurs, når der er kaldt til udklædningsparty i den ene eller anden form. Sådan har det været i flere århundreder, for vi elsker det uhyggelige og søde gys. Blandt de mest benyttede kostumer gennem tiderne har vampyr kostumer altid været blandt de mest populære hos både kvinder og mænd.

Uhyggelig vampyr udklædning

Vampyrerne med Grev Dracula i toppen af hitlisten har spredt skræk og rædsel siden de første historier om de blodsugende væsner først blev kendt for over 300 år siden. Vampyren er tiltalende som mørkets dræber, der med snilde og elegance både formår at charmere og tryllebinde sine ofre, inden hjørnetænderne sættes i halsen. Vampyr kostumet er ligeså elegant som den mand eller kvinde, der bærer det.

Farverne er hovedsageligt sorte og røde med en hvid skjorte under den brede kappe. Derudover skal du selvfølgelig heller ikke glemme den sorte ramme om øjnene, det blege ansigt, røde læber og det allervigtigste – hugtænderne. Hvad du ellers kan tilføje din vampyr kan du få inspiration til mange steder, ligesom det er helt i orden at moderere dit kostume med ekstra udstyr og almindelig sminke eller vandsminke – til alles rædsel og forfærdelse!

Dracula udklædning

Han er greve i en af Europas mest ufremkommelige egne i Transsylvanien dybt inde i de rumænske og moldaviske bjerge. Han bor på et prægtigt slot, han har få venner, og så indtager han helst både morgen-, middags- og aftensmaden varm, flydende og blodig. Grev Dracula er en af litteraturens første skræk skabninger, der sammen med Frankenstein har skræmt børn og voksne med sine særlige spisevaner.

Vampyren Dracula er uden tvivl også en af de mest kendte inden for horror- og gysergenren, og det vidner et stort antal film og tv-serier om, der alle er mere eller mindre inspirerede af Bram Stokers gamle bog fra 1897. Det har også smittet af på kostumer til udklædningsfester, fastelavn og halloween, hvor Dracula med den sorte kappe, det glatte, sorte hår, de spidse hjørnetænder og det gennemtrængende og borende blik er blandt de mest frygtede og sagnomspundne skikkelser. Dracula kostumet er et af de mest populære i oktober måned når det bliver Halloween.

Som Dracula har du påtaget dig rollen som aftenens mest centrale figur, og din tilstedeværelse alene aftvinger respekt og forståelig fascination fra de øvrige gæster. Du kan sagtens imponere dem med din bløde og iskolde stemme, mens du behændig og med stor appetit skyller den ene bloody mary drink ned efter den anden. Det er tid til at overtage nattens og alle dens væsner som Mørkets Fyrste.