Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Se video Klæd dig ud som en flot og forførende vampyr i dette kostume til kvinder. Kostumet indeholder en rød og sort kjole, en sort kappe med høj krave, der er rød på indersiden, og et par røde, fingerløse handsker. Tilføj et rødt tyl underskørt, som tilfører mere volumen og flere lag under kjolens nederdel, et par hugtænder og et par fiskenet strømper for at fuldende looket. Kostumet er velegnet til halloween.

Vampyr kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Handsker
  • Kappe
  • Kjole
Klæd dig ud som en flot og forførende vampyr i dette kostume til kvinder. Kostumet indeholder en rød og sort kjole, en sort kappe med høj krave, der er rød på indersiden, og et par røde, fingerløse handsker. Tilføj et rødt tyl underskørt, som tilfører mere volumen og flere lag under kjolens nederdel, et par hugtænder og et par fiskenet strømper for at fuldende looket. Kostumet er velegnet til halloween. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
429 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

429 DKK
Videopræsentation
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S261450

Vampyr kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Engel, Vampyr, Alle kostumer , Sidste skoledags kostumer , Halloween/Horror, Kvindekostumer, Halloween kostumer, FEVER sexede kostumer, , Halloween kostumer, Engle kostumer, Vampyr kostumer

Leverandørbeskrivelse: All That Glitters Vamp Gloss Costume, Red, Light Up, Dress, Cape and Glovettes. Fever Range. Fever Fancy Dress. Dry Clean Only.