Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Vandglas


    Når man inviterer til middag derhjemme, så skal bordet dækkes op på korrekt vis. Det betyder eksempelvis mindst to eller tre tallerkener, to sæt knive og gafler, en ske til desserten og så gerne tre glas. Alt sammen på en sådan måde, at der er dækket op til både forret, hovedret og dessert. De tre glas skal til for hver type drikkevarer: Det drejer sig om rødvinsglas, hvidvinsglas og så et vandglas, for man aftenen igennem kan skylle munden og samtidig holde alkoholprocenten nede, så man kan holde til hele aftenens festligheder uden at blive alt for påvirket.

    Mens nogen foretrækker små, slanke vandglas er det for andre at foretrække større glas, men det afhænger naturligvis også at det opdækkes bord; hvor stort det er og hvor meget hver enkelt kuvert må fylde. Vi har alle vandglas i hjemmet, men når der skal være fest, er det langt fra sikkert, at der er nok glas til stede. Nogle vælger derfor at købe glas og anden service ind til større begivenheder, mens andre hellere vil gå på kompromis og købe plastikglas, som kan bruges til både vand og måske sodavand til børnene.

    Definitionen på et vandglas er ikke en standard, og det er op til hver enkelt selv at udvælge sig de glas, man synes passer bedst ind i husholdningen eller til den festlige begivenhed. Nogle foretrækker utvivlsomt et lækkert designglas, mens andre hellere vil have enkle og helt stilrene vandglas, der jo sagtens kan bruges til andre drikkevarer som sodavand, drinks, mælk, juice eller hvad man nu har lyst til at servere til familien i dagligdagen eller til gæsterne ved en middag i hjemmet.