Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Vinglas


     

    Alle danske hjem med respekt for sig selv har ekstra service og bestik, når der er fest i hjemmet. Typisk har man jo seks eller otte sæt stående, men det er jo langt fra nok, hvis man har inviteret venner, kolleger eller bekendte hjem til privaten for at fejre en begivenhed med velkomstdrink, forret, hovedret, dessert og eventuelt med natmad også.

    Det er derfor smart at have flere sæt service, tallerkener og vinglas stående i reserve eller til brug ved netop disse lejligheder. Især skal der være vinglas til de forskellige typer vin, man ønsker at byde sine gæster på. Der skal jo helst være mindre vinglas til hvidvinen, der serveres til forretten, mens rødvin ofte bliver serveret til hovedret og dessert i større glas. De fleste ved også, at vinglas ikke bare er vinglas. De fås i mange typer størrelser, glastykkelser, fødder samt med og uden mønstre og farver indgraveret i glasset. Nogen foretrækker det enkelte glas uden farvespil og mønstre. Andre vil hellere have netop mere sprudlende og farverige vinglas, hvor glasset er en del af den festlige pynt og farvesammensætning.

    Det er også en god ide at gøre op med sig selv, om man er til solide vinglas, der sagtens kan klare et mindre slag eller to, eller om man er mere til de spinkle og fine glas i krystal, som nok er smukke at se på, men som kan være en risiko at bruge – især hvis der er tale om en større fest eller mere løssluppen komsammen i gode venners lag.