Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Whiskyglas


    Det hører med til eksklusive og eftertragtede drikke og dråber, at de for at leve op til den eksklusive kvalitet skal serveres på korrekt vis i et dertil hørende glas, der ikke blot er hentet ned fra skabet ude i køkkenet. Glasset skal helst repræsentere en kvalitetssans lige som den drink, man tilbyder sine gæster – uanset om det drejer sig omnydelse af whisky, cognac, likør, champagne eller akvavit eller hvad det nu er, der står på kortet over favoritdrikke med alkohol involveret.

    Whiskyglas er i den sammenhæng en helt særlig servering. De ædle whiskydråber, der ofte er både eksklusiv og dyr på én og samme tid. Et whisky glas skal være bredere, kortere og rundere end et almindeligt vinglas, og hvis det skal være helt efter bogen, må whiskyglasset også gerne være fremstillet af det elegante krystal. Det skal det for at både smag og duft skal samles i det runde glas, der helst skal underbygge den smag, som den fine whisky giver smagsløgene.

    Det er især gennem de seneste tyve år, at whisky og whiskysmagning er blevet en populær trend i Danmark. Tidligere har vi ikke været særligt interesseret i de fortræffeligheder, som drikken tilbyder. Nok kender mange af os til eksempelvis irish coffee eller lignende blandingsdrinks, men i dag samles voksne mennesker i alle aldre og samfundslag til særlige smagsaftener, hvor vi lærer forskellighederne bag fremstillingsmetoderne af både single malt, bourbon, scotch og så videre. Forskellen er, at mange i dag nyder kvaliteten af en drink, på samme måde som vi nyder godt tilberedt mad lavet af sunde og naturlige råvarer.