Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Zombie kostumer og udklædningstøj

Sorter faldende

1 til 20 af 120

Sorter faldende

1 til 20 af 120


Der har altid været gys og gru omkring mange temaer i forhold til udklædning. For selvom vi gyser og er bange for det ukendte og farlige, så tiltrækkes vi på samtidig af det – og vi dyrker det gerne på alle måder.

Det gælder ikke mindst for et af de seneste, store hits inden for gyserfilm, zombierne. Det begyndte for alvor helt tilbage i 1968 med kultfilmen ’Night of the Living Dead’, og den seneste tv-serie i samme genre ’The Walking Dead’ er et gedigent hit overalt, hvor den kommer frem.

Børn og voksne kan bære farlig zombie udklædning

Zombier er levende døde, og der er derfor stor variation i den form for udklædning, som zombie kostumer kan være designet i. Meningen er jo, at de omvandrende døde, som var helt almindelige mennesker, er blevet til zombier i det tøj, de stod og gik i – om man var politimand, en brud eller kontormand – det er de blodige klæder, man vandrer rundt i.

Det vigtigste ved zombie kostumet er dog, at tøjet er revet itu og at både krop og ansigt er tilsølet med bloddryppende og drabelige effekter. Det er et frækt og overraskende valg at tage til udklædningsfest som zombie. Og til halloween er dette kostume helt perfekt.