Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Makabert sygeplejerskekostume til kvinder, som leveres med kjole, maske og hat – alt sammen i hvid og sprøjtet til med blod. Tilføj et par hvide strømper, noget falsk blod, et sæt zombie kontaktlinser og en blodig kniv for at fuldende kostumet, som er velegnet til halloween.

Zombie Sygeplejerske kvinde kostume

    Medfølger:  
  • Hat
  • Kjole
  • Maske
Makabert sygeplejerskekostume til kvinder, som leveres med kjole, maske og hat – alt sammen i hvid og sprøjtet til med blod. Tilføj et par hvide strømper, noget falsk blod, et sæt zombie kontaktlinser og en blodig kniv for at fuldende kostumet, som er velegnet til halloween. Brug størrelsesguiden herunder til at finde den størrelse der passer dig.
369 DKK
(Fri fragt over 350 DKK)

Vælg Størrelse :

* Påkrævede felter

369 DKK
  • Danmarks bedste udvalg
  • Prisgaranti på alle varer
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Rabat ved køb over 1.000 kr.
Detaljeret vareinformation

Varenummer: S341320

Zombie Sygeplejerske kvinde kostume til kvinder (voksne).

Kategorier: Zombie, Sygeplejerske, Højtider, Alle kostumer , Halloween/Horror, Alle Voksen kostumer, Kvinde kostumer, Halloween & Horror, Halloween kostumer, Sexede kostumer - FEVER, Kvinder, Kvindekostumer, Halloween kostumer, Halloween kostumer kvinder, Alle kostumer, Sygeplejerske og Læ

Leverandørbeskrivelse: Zombie Nurse Costume, White, with Dress, Mask & Headpiece. Halloween Fancy Dress. Halloween National Horror Services Fancy Dress. Dry Clean Only.
Denne sygeplejeske har ingen anger! Velkommen til det nationale rædselsservice! Bedes du tage plads i venteværelset, så kommer vores medicinske monstre og tager sig af dig. Du får brug for mere end levende støtte, når du ser vores zombie-sygeplejeskekostume til voksne kvinder. Dette kostume leveres med hvid, blodig kjole og en ligeså blodig maske og hovedbeklædning. Fuldfør looket ved blot at tilføje et par fa vores blodige strømper og en af vores knive.